Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Funderingar på finare leende

Jag letar alltid efter intressanta företag och ett jag hittade som kan vara av nytta för mig själv är SMAJLA. Vad hittar man då hos hos SMAJLA som är så fantastiskt? Jo, de har osynliga tandställningar att erbjuda! Jag har länge funderat på att göra något åt mina tänder som är lite sneda. Men jag har inte direkt vart sugen på att få en räls på tänderna. Hur kul är det som vuxen liksom? Men med en osynlig tandställning så är det inte nån som behöver veta att man har en! SMAJLA erbjuder inte bara osynliga tandställningar. De har även:

SMAJLA är ett ställe där du kan få hjälp med allt som har med tänder att göra, det spelar ingen roll om det är för att sätta in en osynlig tandställning eller om man har behov av specialisttandvård eller hjälp med komplicerade behandlingar som kronor, broar och tandimplantat. SMAJLA hjälper både barn och vuxna med det de behöver. Alla tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som finns hos dem har en lång erfarenhet av tandvård.

Hur funkar det?

YouTube kan du få reda på mycket mer om hur det är att använda sig av en osynlig tandställning. Hör specialisttandläkare berätta om hur man går tillväga med en tandställning som man sätter på insidan. Lyssna även på patienters berättelser om hur de upplever den. Rätt intressant att få höra båda sidor av hur det är.

15 May 2015