Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Magisk träning, finns det?

Det här med träning, det är något alla vet att det "borde man göra". Men det är inte alltid så lätt att komma igång. Det finns inget magisk recept på att bli vältränad, men börjar man träna något så kan det bli en slags magi i det hela, då man ser hur bra det går och vad det kan göra med kroppen så att säga. Många artiklar på nätet handlar ofta om att det spelar ingen roll vad det är man tränar, bara man kommer ut och rör på sig. Men vill man bli vältränad så gäller det att lägga ner tid och energi på det. 

Jag funderar på att börja på gymmet

Själv har jag planer på att börja på gymmet här i stan. Som sagt, magin får man skapa själv när det kommer till träningen. Fick en länk av en polare, det stod klicka här, och det handlar om kosttillskott och annat. Det kan magiskt hjälpa till lite på traven om inte annat. Jag tror jag ska anlita en PT, så att jag får ett bra träningsprogram som kan ta mig dit jag vill med träningen.

Ta sig ur soffan

Att sitta still i soffan ger inga muskler, så det är väl bara att se till att resa sig, gå till gymmet och teckna ett medlemsskap. Så kanske man nästa år vid denna tid är lite mer tränad i alla fall. Det låter i alla fall som en bra plan. 

25 Jan 2019