Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Pallyftare och andra lyftredskap

Ergonomi, är något du som arbetar på ett lager eller i verkstad måste tänka på särskilt mycket. Ergonomi är för all del lika viktigt på vilken arbetsplats du än kan tänkas ha, från ett stillasittande kontorsjobb till ett rörligt jobb. Ergonomi för dig som jobbar på lager eller i verkstad skiljer sig lite åt mot den ergonomi en kontorsabetare måste ha. Han eller hon behöver röra på sig, inte sitta still och ha ett höj och sänkbart skrivbord och rätt anpassad sittställning framför sin dator. En verkstadsarbetare eller en lagerarbetare kan tänka ergonomiskt genom att använda smarta produkter så som pallyftar eller smarta lyftbord, som gör det lättare för dig och som dessutom besparar dig från att göra olika tunga lyft. Lagergiganten har ett stort utbud av dessa produkter.

När det gäller lyftredskap

Om du kikar på lyftredskap.net så kommer du se ett stort utbud av olika ergonomiska hjälpmedel som du kan tänkas ha behov av när du arbetar. Exempel på smarta lyftredskap är:

 

Genom att du använder dig av lyftredskap och pallyftar så sparar du på din kropp. Du slipper riskera att skada dig och ditt arbete blir så mycket enklare med hjälp av rätt sorts produkter. Om du dessutom ser till att komplettera din arbetsplats med ytterligare lager och verkstadsinredning från Lagergiganten så får du en effektivare arbetsmiljö. Dessutom ordning och reda.

Lagergiganten erbjuder ett av Sveriges största sortiment just inom inredning för lager och verkstäder. Det är enkelt att beställa via deras hemsida och skulle du ha några frågor kring utbudet eller behöver ha hjälp med att beställa så finns kundtjänst på plats både via telefon och mail. Om du är intresserad av att få ta del av förmånliga erbjudanden varje månad så ska du se till att prenumerera på nyhetsbrevet.

26 Jan 2015