Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Resa eller stanna hemma på semestern?

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och med det semestertider. Om du har ett slitsamt jobb, sysslar med industri eller conveyersystem, läs mer här, så är det dags att släppa det snart och fundera på vad du vill göra på din semester. För det är viktigt att just ta semester, oavsett var du tänkt ha den. Gärna flera veckor sammanhängade med, så att du hinner varva ner och kunna koppla av. Sen var det ju var du ska vara under semestern. En del föredrar att resa och se sig omkring medan andra vill bara vara hemma. 

Hur vill du semestra?

Förra sommaren var det många som stannade hemma på sin semester, men det var mest på grund av den rådande pandemin. Nu har det börjat lätta något eftersom att allt fler vaccinerar sig. Så det går att börja resa igen, om man vill. Men det är inte ett måste att göra det. Det kan vara minst lika avkopplande att vara hemma i ditt hus och din trädgård. Kanske du vill satsa på att renovera lite nu när du ändå är ledig? Men ha även dagar då du bara gör inget, det mår både kropp och själ bra av. 

Även om du stannar hemma denna sommar och denna semester, så kan du ju åka på små korta turer nära runt där du bor. Det kan ju finnas sevärdheter du missat att du har ett stenkast bort!

16 Jun 2021