Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Smarta lösningar kring köradministration

 

Om du går ut på elektroniskkörjournal.se så hittar du ett nytt, smart sätt att administrera körning på. Med Trakks effektiva och kundanpassade lösningar kring att logga körningar går allt så mycket enklare och snabbare. Deras tjänst är internetbaserad och är till för de körjournaler som redan är installerade elektroniskt. Förare slipper att logga för hand och det är en journal som aldrig sviker. Dessutom är den obestridbar. Alla riktlinjer enligt Skatteverket följs med deras smarta körjournal.

Samarbete gör körning effektivare

Det finns idag många transportbilar som kör helt tomma eller med halv last. Det gör det både oeffektivt och är sämre för miljön. Nu finns det en smart lösning hos transport24.se. Här har CargoSpace24 tagit fram en plattform som blir en mötesplats för hela Europa. Allt från Transportföretag och Transportköpare till förare kan ansluta sig och på så sett se till att fylla varandras behov och utnyttja varandras tillgångar på bästa sätt. Via denna smarta plattform kan man matcha transportkapacitet med behovet av transportutrymme. Det gör att alla körningar alltid blir effektiva.

Statistik som är skrämmande

Här kommer lite statistik på hur det ser ut idag:

Vad är transport?

Wikipedia kan du läsa mer om transport. Transport är egentligen en förflyttning av olika saker. Det kan handla om både djur, människor och varor. Idag finns det många företag som sysslar med olika former av transporter. Genom att använda sig av dels körjournaler och dels CargoSpace24s smarta lösning så kan alla transporter bli mycket mer effektiva än tidigare. Det gäller alla typer av transporter då det idag är viktigt att se över både miljö och effektivitet.

12 Mar 2015