Mitt eget Narnia

På äventyr i vardagen

Vad hände med mina träningsplaner?

För snart ett år sedan så sa jag att det var dags att ta tag i träningen. Kan säga att det gjorde jag faktiskt. Jag skaffade ett gymkort, samt började träna med en PT. Han tipsade även han om Fitline PM International och deras tillskott, så det började jag med, samt håller på med. Jag fick ett bra träningsprogram att komma igång med och sedan dess har vi ändrat och ökat på en del. Jag hade ett kort uppehåll i somras, men sedan i höstas drog jag igång igen och har sedan dess hållt i med träningen.

Ska testa mer saker

Detta år tänkte jag se om jag inte kan hitta mer träningsformer att ägna mig åt. Så att jag gör mer än bara går på gymmet. Jag skulle vilja orka springa ett marathon så det kanske vore bra att börja även med löpträning och sådant. Ska prata med min PT om detta och se om han har tips och råd kring även det.

Sedan har jag funderingar även på att göra annat, som kanske testa yoga eller liknande. Det är ju inte en sån intensiv träning, men kan vara ett skönt komplement.

Skaffat träningscykel

Har faktiskt även skaffat en träningscykel till hemmet. Den har jag framför tv:n, så att jag sitter på den för det mesta, istället för soffan. Det är rätt smart att se på kul serier medan man cyklar för då märker man inte av att man tränar. 

5 Feb 2020